Зниклого в Одеській області прикордонника знайшли мертвим

32-річний майор прослужив в ДПСУ понад 15 років.

Як повідомили в Державній прикордонній службі України, 6 травня близько 12-ї години, рятувальники знайшли тіло офіцера-прикордонника, який під час служби перекинувся на човні та зник.

Нагадаємо, НП сталася, коли загиблий і ще троє військовослужбовців несли службу з дотримання прикордонного режиму на озері Тудора, - човен з прикордонним нарядом перекинулася.

За словами трьох прикордонників, що врятувалися, перекидання човна сталося внаслідок погіршення погодних умов. Вони зазначають, що після надзвичайної події офіцер, який згодом зник у воді, встиг скоординувати дії наряду, і це в подальшому допомогло їм врятуватися.

У ДПС розповіли, що майор Костянтин Коняєв займав посаду заступника начальника відділу прикордонної служби «Маяки» з персоналу Білгород-Дністровського прикордонного загону. Йому було 32 роки і справі охорони кордону він присвятив більше 15 років свого життя.

Після закінчення Національної академії Держприкордонслужби проходив службу на різних посадах в органах охорони кордону Азово-Чорноморського та Південного регіональних управлінь.

Був одружений, у нього залишилось двоє синів. Дружина Костянтина теж прикордонниця.

Костянтин Володимирович був справжнім офіцером, люблячим чоловіком та батьком. Колеги по службі його поважали.

2ogoloshenya