Залишилось двоє маленьких дітей. Стало відоме ім'я військового, який загинув на Донбасі 6 травня

У зоні ООС 6 травня загинув один український боєць, ще одного було поранено.

В районі Новотроїцького в зоні ООС 6 травня загинув старший солдат 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Холодний Яр Дмитро Товчигречка. Про це повідомляє пресслужба підрозділу в Facebook, передає НВ.

Дмитро Товчигречка був механіком-водієм механізованого батальйону. Він загинув від множинних уламкових поранень, коли російські найманці обстріляли позиції бригади з ручного протитанкового гранатомета.

Військовому було 37 років. Він жив у Кривому Розі, мав середню спеціальну освіту. У січні 2021 року підписав контракт з ЗСУ, для нього це була перша ротація.

«Як згадують побратими, Дмитро був роботящий, ніколи не відмовлявся від роботи. При тому, що був неговіркий, все ж розповідав побратимам про свою сім'ю, особливо своїх двох маленьких дітей. Ми приносимо щирі співчуття у цей скорботний час матері загиблого воїна, всім його рідним, дружині, що передчасно залишилася вдовою, осиротілим діткам», — розповіли в бригаді.

У четвер, 6 травня, російські гібридні війська обстріляли опорні пункти біля Новотроїцького. Один військовослужбовець загинув, ще один отримав осколкове поранення. За даними штабу ООС, від початку доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

2ogoloshenya