Заряджається за дві години: в Україні з'явився незвичайний електромобіль

В Україні з'явився електромобіль, який призначений для кур'єрської доставки.

Про це повідомляє Autogeek.

Зазначається, що цей "зелений" транспортний засіб має назву Vega Mario Delivery.

Його довжина становить 3 600 мм, ширина - 1 345 мм і висота - 1 765 мм. Автомобіль укомплектований 4-кілловатним електромотором, який живить літієвий акумулятор на 100 Ач. Максимальна швидкість досягає 50 км/год, а час зарядки батарей становить близько двох годин. Пробіг цього електромобіля становить від 60 до 80 км. На замовлення можлива установка додаткової АКБ.

Це простий, зручний і комфортний електромобіль, розроблений спеціально для кур’єрів і кур’єрських служб. На цьому автомобілі можна возити все: від кореспонденції та невеликих коробочок, до великих і важких посилок. Вантажопідйомність автомобіля складає 500 кг. Також передбачені різні комплектації будки.

В салоні моделі є обігрівач та кондиціонер, а також обдув лобового скла, електросклопідйомник. Встановлена зручна і зрозуміла приладова панель з аналоговими приладами і РК-дисплеєм, куди виводиться вся необхідна інформація.

Окрім того, передбачений ключ із дистанційним управлінням центральним замком й функцією безключового доступу, тобто для запуску автомобіля досить мати ключ в кишені. Потужні і яскраві світлодіодні фари чудово висвітлюють дорогу в темний час доби.

Вартість моделі складає 342 тисячі гривень за модифікацію на шасі й 370,5 тисячі гривень за модифікацію з будкою.

2ogoloshenya