Підпалив квартиру з дружиною та дітьми: ексдепутату Київради повідомили підозру

У Києві ексдепутат Київради Віталій Даниленко намагався спалити квартиру з дружиною та чотирма дітьми, йому повідомили про підозру.

Про це "УНН" повідомляє з посиланням на дані пресслужби Київської міської прокуратури.

"За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 45-річному чоловіку за фактом умисного знищення та пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 КК України)", - сказано у повідомленні.

Йдеться про інцидент, який стався 6 квітня. Близько десятої години вечора до столичної поліції надійшло повідомлення про пожежу у квартирі в будинку на вулиці Героїв Оборони.

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що під час конфлікту, що виник між подружжям, чоловік за допомогою запальнички підпалив картонні коробки у тамбурному приміщенні, в результаті чого розпочалася пожежа та були пошкоджені вхідні двері в квартиру та майно, що знаходилося у тамбурі.

Про пожежу на Героїв Оборони напередодні повідомили і у столичній патрульній поліції, вказавши, що, як виявилось, заявник підпалив квартиру, у якій зачиненими знаходились його дружина та четверо дітей. Як стало відомо УНН з власних джерел напередодні, йдеться про ексдепутата Київради Віталія Даниленка.

"Чоловіка затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу", - додали у прокуратурі.

Також перевіряється причетність затриманого до підпалу автомобіля дружини, скоєного раніше.

Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

2ogoloshenya