Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Набір оголошено на 60 посад патрульних офіцерів, повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв.

Захід відбувся за участі начальника поліції в АР Крим та м. Севастополі Анатолій Бахчиванжи та начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова.

З 2015 року працює Головне управління Нацполіції Криму та міста Севастополь. В підрозділі несуть службу співробітники оперативних підрозділів, слідства та превенції. Вони надають весь комплекс поліцейських послуг: приймають заяви від наших громадян, забезпечують правопорядок на адмінкордоні Криму.

"Перше і найголовніше, Крим – це Україна, і там живуть наші громадяни. Поки ми не можемо територіально бути в Криму, але на перших метрах землі Криму наших людей зустрічає кримська поліція", – зазначив Сергій Князєв.

Князєв наголосив, що кримчани матимуть змогу виїхавши з півострова, звернутися до поліції та подати заяву про порушення або злочини відносно них. Крім того, Нацполіція активно здійснює збір даних про людей, причетних до незаконних збройних формувань Криму. Це дасть змогу затримувати зловмисників одразу після потрапляння їх на підконтрольну територію.

"Такі заходи дозволять нам "зачинити" вхідні ворота для людей, які зрадили Україну. Вони не зможуть безперешкодно їздити по нашій країні, використовувати українські паспорти, при цьому активно займаючись відторгненням Криму від України. І кількість злочинців, затриманих або оголошених у розшук, зросте у рази", - наголосив очільник відомства.

Начальник Головного управління Національної поліції в АР Крим та Севастополі Анатолій Бахчиванжи зазначив, що рішення про створення патрульної поліції Криму на сьогодні досить актуальне.

"За добу адміністративний кордон перетинає велика кількість людей, які не захищені і не знають, до кого звертатися за допомогою. Тому, насамперед, цей підрозділ надаватиме допомогу людям з різних питань",- сказав Анатолій Бахчиванжи.

Джерело

2ogoloshenya