Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Під час виступу Хомчака в Раді нардепка зі "Слуги народу" в переписці заявила, що “треба валити з країни”

Медіа сфотографували, як депутатка від “Слуги народу” Анна Колісник в онлайн-листуванні написала, що “потрібно валити з цієї країни”.

Це сталося під час виступу головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака у Раді у вівторок, 30 березня. Листування депутатки сфотографував кореспондент видання “Букви”.

Так, Анна Колісник переписувалася з абонентом на ім’я Стас, яком написала, що слухає виступ головнокомандувача ЗСУ Хомчака.

“Ми слухаємо Хомчака. Потрібно валити з цієї країни“, — написала Колісник.

Нагадаємо, що під час виступу у Верховній Раді 30 березня Руслан Хомчак заявив, що останнім часом Росія стягує війська до кордону з Україною, що створює загрозу воєнній безпеці. Так, 28 батальйонів російських військ сконцентровані в Брянській, Воронезькій, Ростовській областях та на території тимчасово окупованого Криму.

Українське командування також очікує, що незабаром біля нашого кордону і в Криму Росія збере ще до 25 батальйонних тактичних груп.

Після публікації знімків Анна Колісник заявила, що не планує на зовсім покидати країну.

“Насправді йдеться про відпочинок на травневі свята, а не про те, що я зібралася покидати країну зовсім. Я жива людина і маю право на відпочинок, як і кожен. Люблю свою країну і до іншої виїжджати не збираюся”, — написала депутатка у ФБ.

Згодом вона видалила цей допис.

За даними руху, “Чесно”, депутатка раніше працювала судовою експерткою у Харківському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі Міністерства внутрішніх справ.

У 2019 році вона була довіреною особою кандидата у президенти Володимира Зеленського на територіальному виборчому окрузі на Харківщині, а влітку того ж року Колісник стала народною депутаткою у Верховній Раді від “СН”. Вона є членкинею комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

2ogoloshenya