У запорізькій школі п’ятикласника могли зґвалтувати пляшкою – вчителі називають це "дитячою грою"

У запорізькій гімназії №28 група школярів під час перерви вчинила наругу над п’ятикласником.Про це стало відомо після того, як бабуся хлопчика (ім’я не розголошується) подала заяву до поліції про зґвалтування.

Про деталі злочину батьки дітей, які навчаються у цій гімназії, розповіли активісту Андрію Лукіну, інформує "5 канал".

"П’ятикласники своєму однокласнику засунули пляшку в анальний отвір (було проникнення), це побачив старшокласник, бо дитина плакала, і швидко повідомив керівництву", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що однокласники і раніше цькували хлопчика, який замкнувся у собі після смерті батька. А постраждалу дитину, скоріше за все, змусять перевестися в іншу школу, щоб "не псувати імідж гімназії".

Журналіст Володимир Миленко оприлюднив колективний лист від батьків учнів 5 класу, які звернулися до дирекції гімназії з вимогою роз’яснити ситуацію. У листі описується "жахливий випадок", який стався 19 березня. Там також зазначається, що класна керівниця, яка зібрала батьківські збори, заявила, що "це була гра, що діти помирилися та інцидент вичерпано".

"Хлопчик намагався захиститися, кричав від несподіванки та плакав від болю, але однокласники, які були поруч з ними, сміялися. Та всі інші учні бачили це приниження, доки їх не розборонив старшокласник. Після цього дитина, яку принизили, билась головою об стінку від розпачу, бо навіть дорослих не було поруч".

"Під час встановлення обставин цієї події з’ясувалося, що насправді у цьому класі булінг був вже не перший раз, і не тільки між цими хлопчиками. Але це або приховували, або не було реакції школи", - йдеться у листі.

У запорізькій школі п’ятикласника могли зґвалтувати пляшкою – вчителі називають це "дитячою грою"У самій гімназії №28 заявили, що у школі просто сталася конфліктна ситуація, а повідомлення про злочин — це фейк.

У запорізькій школі п’ятикласника могли зґвалтувати пляшкою – вчителі називають це "дитячою грою"

Між тим, місцеві мешканці повідомляють, що мама постраждалого хлопчика не хоче спілкуватися з журналістами і з певних причин "тисне на бабусю, щоб та забрала заяву із поліції".

2ogoloshenya