"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків на поїзди до "червоного" Прикарпаття

Від п'ятниці, 26 лютого, "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківської області та зворотно. Це пов'язано із запровадженням карантинних обмежень.

Про це у середу, 24 лютого, повідомляє пресслужба компанії, пише ТСН.

Продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку буде призупинено від 00:00 26 лютого до 12 березня 2021 року.

Відновити продаж проїзних документів УЗ обіцяє одразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні.

"Для пасажирів, які придбали квитки раніше, Укрзалізниця разом із Міністерством інфраструктури України опрацьовує механізм, який дасть змогу пасажирам безпечно дістатися до місць призначення", — йдеться у повідомленні.

Як повернути квитки

В компанії запевняють, що пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть "зручно та безпечно повернути квитки у будь-якій залізничній касі країни". Водночас їм буде відшкодовано повну вартість квитка.

Повернути квитки можна впродовж 30 днів, починаючи від 26 лютого.

Як зазначається, 24-25 лютого всі поїзди прямуватимуть за розкладом. У продажу наявні ще понад 4 тисячі квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини й за потреби будуть надані додаткові вагони, щоб дати змогу максимально безпечно покинути регіон тим, хто вже запланував подорож.

Пасажирам, які планують поїздки в гори, пропонують альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славське.

 

2ogoloshenya