Раніше судимий Мирослав Білецький призначений заступником голови Закарпатської ОДА

Про призначення на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що першим заступником голови Закарпатської ОДА стане раніше судимий Мирослав Білецький.

Анатолій Полосков 17 лютого підписав розпорядження про призначення Мирослава Білецького першим заступником голови Закарпатської ОДА.

"Погодження в Офісі Президента, КМУ, спецперевірка – пройдені, і від сьогодні Мирослав Білецький працює першим заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації, розпорядження я підписав вчора, – зазначив голова Закарпатської ОДА.

Зазначимо, що у 2002 році Мирослав Білецький фігурував у судовій справі і був засуджений за бійку у кафе «Шаман».

Тоді Mukachevo.net повідомляло, що у вироку йдеться про історію кінця 1999 року, коли він разом з другом поверталися із заробітків у Чехії, а саме бійку, яка була кваліфікована як хуліганські дії, у кафе «Шаман», що у селі Велика Копаня на Виноградівщині. Власне історія скидається радше на сцени з вестернів, де у барі участі у бійки не бере хіба що піаніст.

У бійці, яка й розглядалася у суді, були завдані легкі тілесні ушкодження, використаний кастет або інший тупий предмет, а також підручні засоби, а також зламані двері та замки, викрадений алкоголь з бару та розбите авто. Також у справі йдеться про вимагання грошей у доларах та погрожування газовим балоном.

 

2ogoloshenya