ОАЕ визнали українські водійські посвідчення

14 лютого Украіїна та ОАЕ підписали Угоду про спільну боротьбу зі злочинністю та Меморандум про взаємне визнання та обмін посвідчень водія.

Як інформує пресслужба МВС України, міністр Арсен Аваков та віцепрем'єр-міністр — міністр внутрішніх справ ОАЕ шейх Сейф бін Заїд аль-Нахаян підписали низку документів в рамках візиту президента України до ОАЕ.

Арсен Аваков підкреслив, що після підписання Меморандуму водії в Україні та Еміратах зможуть користуватися правами, які отримали у своїй країні.

«Відтепер туристи зможуть за своїми правами орендувати автомобіль, а резиденти та люди, які працюють в ОАЕ, зможуть безплатно і без іспитів обмінювати права на місцеві», — зазначив Арсен Аваков.

Аваков також повідомив у своєму Twitter, що Україна та ОАЕ будуть разом протистояти кіберзагрозам та наркоторгівлі.

«Під час саміту Україна — ОАЕ за участю Володимира Зеленського та спадкоємного принца Абу-Дабі Мухаммада бін Заїда аль-Нахаяна, від імені КМУ підписав угоду з урядом ОАЕ і шейхом Сейфом бін Заїдом аль-Нахаяном про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю та тероризмом. Разом протистоятимемо кіберзагрозам та наркоторгівлі», — зазначив очільник українського МВС.

13 лютого президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули в Об'єднані Арабські Емірати з офіційним візитом. Дипломатичні зустрічі заплановані на 14 та 15 лютого.

Джерело

2ogoloshenya