Тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищувати до кінця опалювального сезону. Влада підписала меморандум

Тарифи на тепло та гарячу воду в Україні залишаться без змін до кінця цього опалювального сезону. Кабінет міністрів та міські голови міст підписали меморандум.

Про це повідомили у пресслужбі прем’єр-міністра України.

До кінця опалювального сезону 2020-2021 років українці мають безперебійно отримувати опалення. Вартість постачання тепла та гарячої води у багатоквартирні будинки не зміниться.

Уряд України, представники місцевої влади, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду зростати не будуть.

Меморандум підписаний Міністром розвитку громад та територій Олексієм Чернишовим, в.о. Міністра енергетики Юрієм Вітренком, міськими голами, представниками Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також представниками НАК «Нафтогаз України».

Від міських голів Меморандум підписали очільник Житомира Сергій Сухомлин, очільник Києва Віталій Кличко, керівник Одеси Геннадій Труханов, міський голова Бучі Анатолій Федорук. Також у форматі відеоконференції на заході були присутні міський голова Дніпра Борис Філатов, очільник Львова Андрій Садовий та керівник Маріуполя Вадим Бойченко.

2ogoloshenya