Андрій Єрмак розповів, що дратує президента

Глава Офісу президента України (ОПУ) Андрій Єрмак заявив, що Володимир Зеленський не змінився як людина відтоді, як став лідером держави. Водночас як максималіст він хоче одразу бачити позитивні зрушення і перемоги в управлінні країною.

Якщо такого не відбувається, то це викликає в нього невдоволення – насамперед собою. Про це керівник його Офісу розповів в інтерв’ю “НВ”, коментуючи зауваження про нібито зміну іміджу президента.

“Знаю Володимира Олександровича багато років, він залишився такою ж людиною – порядною, дуже чесною, тактовною, добре вихованою, освіченою, якою він і був. Напевне, більш скромної людини годі й шукати… Влада історично змінювала дуже багатьох людей. Вона і сьогодні змінює, у багатьох зносить дах від можливостей, якихось повноважень. Це абсолютно не стосується президента. Він зовсім не змінився”, – висловив переконання Єрмак.

За його словами, звинувачення на його адресу про те, що він нібито захищає президента від незручної і критичної інформації, – не є правдою. Єрмак зазначив, що так можуть говорити або на щось ображені люди, або ті, які зовсім не знають Зеленського.

“Цю людину неможливо захистити – у нього допитливий розум, він самостійно ухвалює рішення. Президент знає все і про все, від найкритичніших і негативних речей. Моє ж завдання полягає в тому, щоб не просто доносити і давати йому об’єктивну інформацію. Мій підхід – це завжди давати висновки, конструктивні пропозиції і не боятися, як самому, так і всьому колективу Офісу брати на себе відповідальність”, – пояснив глава ОПУ.

На запитання про те, що дратує президента, він сказав, що Зеленський – “максималіст, йому хочеться, щоб позитивні зрушення і перемоги відбувалися щодня”. Тому постійно працює над тим, щоб це було так. Але коли воно пролонгується в часі, у нього це викликає невдоволення – насамперед собою.

“Він дуже самокритична людина. Президент не терпить зради, непорядності. Він дуже відкрита і порядна людина. І, безумовно, чекає від тих, хто його оточує, таких самих вчинків. І третя якість – президент не терпить несправедливості. Принцип справедливості для нього дуже важливий”, – підсумував Єрмак.

Джерело.

2ogoloshenya