Знаки Зодіаку, яких тягне один до одного, попри несумісність

Зірки багато разів чули цю фразу, але досі не розуміють, чому несумісні знаки зодіаку притягуються, немов магнітом.

Дізнаємося, хто з зодіакального кола не може впоратися з собою і зв'язується з невідповідним партнером, пише Ukr.Media.

Овен і Рак

І ось вони зійшлися. Яскравий вихованець Марса і спокійний підопічний Місяця, зухвалий знак вогню і врівноважений представник водної стихії — цього не може бути. Але факти — річ вперта, і всі здригаються лише від думки, що Овен і Рак знаходяться поруч.

Так, ці хлопці несумісні за всіма статтями, але проти природи не попреш. Напевно, це ігри стихій — Овен і Рак ненавидять один одного і при цьому відчувають дивний потяг.

Телець і Скорпіон

Телець ставить собі пам'ятник за терпіння, а Скорпіон бере кувалду і розбиває цей пам'ятник на дрібні шматочки. Питання — чому ви досі разом? А представники Земної і водної стихії знизують плечима і з'ясовують, хто краще.

У цього союзу немає майбутнього, проте вихованця Плутона і підопічного Венери тягне один до одного, як магнітом. І Телець і Скорпіон — владні натури і будуть доводити свою крутість нескінченно.

Близнюки і Козоріг

Складно уявити більш несумісних людей, ніж ця парочка. Козоріг дістає Близнюків нескінченними моралями, а повітряний знак нервує земне створіння легковажним ставленням до життя.

Зате вони ніколи не занудьгують. Вихованець Меркурія додає в життя перчика, а підопічний Сатурна згладжує гострі кути і без кінця витягує Близнюка з небезпечних авантюр.

Діва і Риби

"О, ні!",- кричить Діва і б'є Риб подушкою. Все дістало — вигукують Риби і розкидають речі, які так ретельно склала Діва. Порядок і хаос, дисципліна і мрійливість — у вихованців Нептуна і Меркурія немає нічого спільного. Але вода Риб "живить" землю Дів, і людей тягне один до одного зі страшною силою.

Несумісні особистості схожі на деталі з різних конструкторів. Можна взяти клей "Момент" і зібрати фігурку. Так, вона розвалиться, але в цьому і сенс створення подібних союзів — отримати задоволення від процесу.

2ogoloshenya