Голова ОТГ на Вінниччині відмовилась від доплат і службового автомобіля

Ось що повідомила голова ОТГ на Вінниччині Галина Лошак у відкритому листі до громади.

«Шановна моя громадо, дозвольте Вам дещо пояснити.

Вже майже два місяці перебуваю на посаді Оратівського селищного голови. Навіть за такий короткий період я маю, що Вам сказати:

Я відмовилась від премій, моя заробітна плата менша удвічі, яку одержували до мене. Відмовилась від службового автомобіля. «Не роздуваю» штати. Наводимо порядок з базаром.

Не збираються побори з підприємців, не продається земля і посади.

Навіть в зимову пору здійснюємо благоустрій в селищі: розчищаємо зарослі, ремонтуємо тини. Набираємо робітників в Комунгосп. Домовились про транспорт для упорядкування смітника.

Проведено всі необхідні організаційні заходи, щоб заклади освіти, культури, медицини продовжували функціонувати : прийняли у комунальну власність громади, вчасно виплачуємо заробітну плату. Не закрили жодного закладу!!!

Всього вже підготували і розглянули 240 рішень. 28 січня ще плануємо прийняти більше 50 рішень.

Все зробили для того, щоб усі приміщення залишились у власності нашої громади, а не були передані Вінницький район, як це є в інших громадах.

Та маю сказати і про інше:

До цього часу не призначені старости, хоч ще до 15 грудня я зверталась до відповідної комісії з пропозицією погодити кандидатури старост. І 15 грудня ми могли вже призначити старост на сесії.

Надіюсь, 28 січня у нас будуть старости!!!

А про те, що відбувається в політичному житті громади, я напишу в наступному пості: і про боротьбу і про перемоги!!!»

Джерело: ЗЗ новини

2ogoloshenya