Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Поліція за спалення прапору «Новоросія» склала протокол про «дрібне хуліганство».

Ультрас ФК «Шахтар», боєць добровольчого батальйону, активіст Віталій Овчаренко заявив, що поліція склала протокол на бійця АТО, ультрас футбольного клубу «Шахтар» через спалення останнім прапора так званої Новоросії. Відповідну заяву Овчаренко розмістив у Facebook.

За його словами, дії ультрас «Шахтаря» були кваліфіковані як «легке хуліганство».

«Вчора (у суботу 21 квітня – ред.) на матчі у Харкові був затриманий палій… 10 міліціонерів на вході на стадіон затримували - мабуть, ціла спецоперація. На «Палія» доблєсною харківською міліцією був складений протокол про «дрібне хуліганство», - повідомив Овчаренко.

Активіст відзначив, що спалення прапора мало на меті продемонструвати суспільству відсутність у донеччан підтримки сепаратистських рухів.

«Спалили, щоб показати що донеччани то не сєпари, що донеччани ненавидять окупантів на більш серйозному-особистому рівні ніж наприклад вінничани, та наприклад черкащани. Луганчани та кримчани нас зрозуміють … Погодьтесь, що такі дії хлопців, як спалення російських окупаційних прапорів на масових заходах, де присутні десятки тисяч громадян і про які читають сотні тисяч людей по всьому світу, це інколи впливає більше, ніж робота деяких міністерств. Сотні газет, сайтів написали про це, репостів, шейрів незлічити - весь світ вкотре побачить що донеччани проти російської окупації», - підкреслив Овчаренко.

Овчаренко не надав складеного протоколу, але опублікував пояснення самого затриманого.

Нагадаємо, вболівальники донецького «Шахтаря» на матчі 27-го туру Прем'єр-ліги проти «Динамо» (0:1) показово спалили прапор «Новоросії». Тоді «Шахтар» вдруге в сезоні програв «Динамо».

Джерело

2ogoloshenya