Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Екс-очільник Нацгвардії Юрій Аллеров на засіданні щодо обрання запобіжного заходу, 17 травня 2019 року

Донька екс-очільника Національної гвардії України Юрія Аллерова, якого НАБУ підозрює в заволодінні майном Нацгвардії, має подвійне громадянство — українське та російське і більшість часу проживає у Москві.

Про це під час судового засідання у так званій справі квартир Нацгвардії повідомив прокурор САП, передає кореспондентка Громадського.

За даними слідства, донька Аллерова має у Москві місце проживання, родину. Також неодноразово до Москви виїжджала дружина Аллерова.

Сам же Аллеров під час допиту наголошував, що його донька є громадянкою України та проживає в Україні.

Слідство також з'ясувало, що донька Аллерова за три місяці після підписання першої додаткової угоди отримала квартиру від «Укрбуд Девелопмент», компанії, яка фігурує в розслідуванні, за заниженою ціною.

Що слідство каже про самого Аллерова?

Звільнення Аллерова зі служби слідство називає формальним, адже, за даними САП, він досі має вплив на структуру.

Екс-очільнику Нацгвардії інкримінують 191 статтю ККУ (привласнення, розтрату майна або заволодіння ним через зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою). У разі доведення вини йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

САП просить суд обрати екс-очільнику Нацгвардії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 11 мільйонів гривень.

Екс-очільник Нацгвардії Юрій Аллеров на засіданні щодо обрання запобіжного заходу, 17 травня 2019 року

Що каже сам Аллеров?

Справу екс-очільник Нацгвардії називає політично-фінансовим замовленням кіл, які керують НАБУ.

А його адвокати стверджують, що Аллеров не отримав власної вигоди від нібито корупційної схеми.

Джерело.

2ogoloshenya