Втратила 30 тисяч: у Чернівцях жінка судиться з Міграційною службою через помилку у паспорті сина

Відпочинок за кордоном обірвався через помилку у паспорті сина.

У Чернівцях жінка подала до суду через зіпсовану відпустку. Разом із чоловіком та дітьми Ольга планувала відпочити на морі, але під час перетину кордону виявилося, що в паспорті маленького сина - помилка, повідомляє НТН.

Тож сім'я вимушена була повернутися додому.

"Замість того, аби ніжитись на сонечку в Болгарії, жінка відвідує адвоката і мало не чергує у поліції. Подружжя з двома дітьми мріяло відпочити на узбережжі і ретельно спланувало поїздку, але під час перетину кордону з Румунією виникли несподівані проблеми. У закордонному паспорті 4-річного Арсена виявили помилку", - йдеться у повідомленні.

Паспорт хлопчика перевіряли 1,5 години і з'ясовували, чому так сталось. Увесь цей час пасажири в автобусі теж чекали на результат. Згодом документ дитини повернули.

"Ми отримали пояснення, що за паспортом сина прикріплені два коди. Тобто такого не може бути. Кожен паспорт - індивідуальний", - розповіла мама хлопчика.

Сім'я змушена була повернутись до дому і намагались швидко замінити паспорт. Те, що жінці вдалося з'ясувати в Міграційній службі, її приголомшило.

"Нам сказали на паспорт чекати ще тиждень і за нього заплатити. В результаті - невдала подорож і втрачені кошти", - розповіла Ольга.

За її словами, вони втратили 30 тисяч гривень.

"Згодом жінка дізналась, що Міграційна служба виявила помилку в паспорті дитини ще навесні і про це одразу повідомила держпідприємство Документ, але ті жінку про проблему не сповістили", - йдеться у повідомленні.

Тож жінка вирішила написати заяву до поліції і подати до суду, щодо відшкодування втрати.

У Міграційній службі наразі не коментують інцидент, адже проводять службове розслідування, за справою стежать і правоохоронці.

 

2ogoloshenya