Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Закарпатті керівника локомотивного депо "Мукачево" затримали при передачі хабара

Правоохоронці отримали інформацію, що посадовець підшукує в обласному управлінні співробітника, який погодиться за грошову винагороду «кришувати» його нелегальний бізнес.

У разі згоди, він пропонував $5 тисяч щомісяця. Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник займається контрабандою бурштину і тютюнових виробів, а також зливом пального з локомотивів, пише Закарпаття.

У межах розпочатого кримінального провадження залізничнику «підібрали» співробітника Служби, який погодився отримувати гроші.

Правоохоронці затримали керівника депо на заправці у Мукачеві під час передачі авансу у розмірі $2 тисячі.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України та звернення до суду з клопотанням про обрання стосовно нього запобіжного заходу. Також планується звернення до суду з клопотаннями про дозвіл на проведення обшуків за місцем проживання та у робочому кабінеті фігуранта.

Операція проводилась спільно зі слідчими ГУ Нацполіції в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Ужгородського гарнізону і за сприяння Управління СБУ в Закарпатській області.

2ogoloshenya