Під час зйомок кліпу під Києвом вщент розбили Lamborghini Huracan (ФОТО)

Італійський суперкар розбили поблизу села Лютіж Вишгородського району, де постійно проходять зйомки кінофільмів.

Як повідомляє "УНІАН" суперкар Lamborghini Huracan повністю розбили в аварії під Києвом під час зйомок музичного кліпу.

Як зазначили свідки, автомобіль розігнався близько 200 км/год на слизькій дорозі, однак водій не впорався з керуванням, його занесло і він врізався в дерево. При цьому зйомках велася з середини авто.

Водій був пристебнутий ременем безпеки і залишився живим, кажуть учасники зйомок / фото УНІАН

фото УНІАН

На фотографіях видно, що передня частина суперкара вщент розбита внаслідок удару в дерева, а на місці ДТП вже працювали працівники поліції та був автомобіль швидкої допомоги.

Речниця поліції Київської області Віталія Грохольська повідомила, що автомобілем керував актор, який й не впорався з керуванням.

"До поліції Вишгородського району був запит про сприяння у проведенні зйомок музичного кліпу. Цей автомобіль мав їздити на місці зйомок. Чому водій не впорався з керуванням і скоїв ДТП, будемо з’ясовувати пізніше. За попередніми даними, автомобілем керував актор, який скоїв ДТП. Він із травмою голови зараз у лікарні. На місці працюють слідчі".

Motorcar вже раніше повідомляв про численні аварії пов’язані з потужними Lamborghini, де водії не змогли впоратись зі швидкістю. Так, раніше стало відомо, що воротар Manchester United розбив свій Lamborghini, або орендований Lamborghini втопили у канаві. Проте, якщо за кордоном в основному б’ють модель Aventador, то в Україні схоже розбили значно дорожчий Huracan.

Розбитий автомобіль дуже подібний на Lamborghini Huracan LP 610-4, який випускається з 2014 року. Такий суперкар має потужність 610 к.с., яку отримує завдяки 5,2-літровому двигуну V10. Розгін до сотні при цьому складає 3,2 с, а максимальна швидкість – 325 км/год.

До речі, нещодавно такий Huracan продавався у Львові за майже 300 тисяч доларів США. Можливо, це він? Відновленню машина, здається, не підлягає. Хоча, якби він коштував, як Ferrari F40, то можна було б замислитись й над реставрацією.

2ogoloshenya