У Дніпропетровській області біля кафе розстріляли чотирьох спортсменів (ВІДЕО)

У Першотравенську Дніпропетровської області в ніч з 6 на 7 листопада біля одного з ресторанів міста стався конфлікт. В результаті четверо чоловіків, які виявилися спортсменами місцевого спортклубу, з вогнепальними пораненнями були доправлені до лікарні, а зловмисники з місця події втекли.

Як повідомили у Павлоградському відділі Нацполіції України, всі особи причетні до злочину встановлені. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Також вирішується питання про оголошення їм про підозру за ч. 2 ст. 15 п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

 

Тренер поранених спортсменів розповів про стан своїх підопічних у соцмережі.

"У них стан вкрай важкий. Вони перебувають у комі, у реанімації. У одного куля пробила лобову частину, прошила голову і пройшла до потилиці. У Дена роздроблена нога, куля пошкодила шию і частину обличчя, у Костяна пробито легеню, кулі застрягли в обличчі і тулубі. Стан вкрай важкий. У Влада зламані ребра і зачеплені легені. Всі пацани потребують допомоги", - говорить тренер Валерій Вигонський.

На одному з телеграм-каналів виклали відео з камер відеоспостережень на вулиці поблизу кафе, на якому зафіксовано момент стрілянини.

 Джерело: ТСН

2ogoloshenya