Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "супрун"

Запалення сечового міхура найчастіше розвивається в результаті бактеріальних інфекцій.

Міф про те, що "сидіння на холодному" може привести до запалення сечового міхура, розвінчала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Переохолодження або запалення певної ділянки тіла дійсно може виникнути, якщо тривалий час перебувати на вулиці в лютий мороз. Або ж, коли температура, навіть вище 0, проте є велика вологість повітря і сильний вітер, який дме на відкриту частину тіла. У всіх інших випадках , особливо при хороших погодних умовах, дуже складно переохолодитися. Організм сам підтримує оптимальну температуру внутрішніх органів, тому ваш сечовий міхур та інші органи переважно захищені від перепаду температури ", - переконана Супрун в соціальній мережі Facebook.

Очільниця МОЗ зазначила, що "сидіння на холодній поверхні може призвести до оманливого відчуття потреби частого сечовипускання. Це не шкодить здоров'ю. Ваше тіло реагує на холод, як подразник, тож коли ви зігрієтеся - неприємне відчуття зникне. Проте, якщо ви відчуваєте печіння або біль під час сечовипускання, це свідчить, що проблема справді серйозна. Такі симптоми не пов'язані з холодною погодою чи поверхнею, на якій ви посиділи. Вони найчастіше розвиваються внаслідок бактеріальних інфекцій - коли до сечового міхура або сечовивідних шляхів потрапляють бактерії, які викликають запалення. Холод не є провідником таких бактерій".

Джерело        

2ogoloshenya