Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Києві затримали студента, який справив потребу на алеї Героїв Небесної Сотні

За хуліганські дії на алеї Героїв Небесної Сотні у столиці затримали 21-річного студента.

Про це  повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, вчора було відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій невідомого, який справляв природну потребу на алеї Героїв Небесної Сотні.

"У результаті проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками Печерського управління поліції за підозрою у скоєнні вищевказаного кримінального правопорушення затримано 21-річного студента 3-го курсу одного з вишів столиці. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії. Свої протиправні дії затриманий пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

У межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюватимуть усі обставини та причини скоєного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

 

Джерело: УНН

2ogoloshenya