Теплий вересень та морозний жовтень: якою буде погода восени

Синоптики попереджають про вкрай дощову осінь у 2020 році. Щоправда, тепло покине Україну лише в кінці жовтня. Втім, в окремих регіонах слід чекати заморозків вже у вересні.

У вересні українцям слід чекати рясних дощів. Особливо дощитиме у центральній Україні. Про це народний синоптик Леонід Горбань розповів 24 каналу.

У центральній Україні початок осені буде помірно теплим. У південно-західних областях синоптики прогнозують 26 – 28 градусів тепла, до кінця місяця температура опуститься до 5 градусів. Вночі буде холодніше, температура коливатиметься близько 10 градусів тепла.

У центральній Україні початок осені видасться менш теплим: вдень температура не підійматиметься вище 24 градусів, а вночі – опуститься до 8.

В Одеській області у вересні буде дуже тепло. На початку місяця синоптики обіцяють близько 27 градусів тепла. Однак вже до кінця жовтня стане холодніше і температура опуститься до 17 градусів. Відпочивальників заспокоюють – морозів ні у вересні, ні у жовтні ще не буде.

На Заході у вересні заморозків не буде, температура коливатиметься в межах 20 градусів. А в жовтні прогнозують різкі перепади температури: від 17 градусів тепла до 4 градусів морозу.

2ogoloshenya