Подія сталася 9 квітня в селі Залуччя Чемеровецького району.

Побачивши поліцейських, молодики кинули мопед і намагались сховатись у прилеглому до села лісі, але правоохоронці їх наздогнали і затримали.

24-річний власник залишив свій мопед «Дельта Кануні» на вулиці, а серед ночі почув, як хтось його завів і поїхав у невідомому напрямку. Чоловік одразу зателефонував до поліції. На місце виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції.

Прочісуючи вулиці села, правоохоронці побачили двох молодиків, які каталися на викраденому мопеді. Почали переслідування. Викрадачі, зрозумівши, що на двохколісному від автомобіля їм не втекти, кинули мопед посеред вулиці і намагалися заховатися у прилеглому до села лісі, проте їм це не вдалося — поліцейські наздогнали їх і затримали. Як не дивно, чоловіки були тверезі. Сказали, що їм просто захотілось покататися.

Поліцейські повернули мопед власнику. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії наразі тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya