Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Верховна Рада України розгляне проект постанови про невизнання президентських виборів у Білорусі

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про невизнання українським парламентом легітимними виборів президента Республіки Білорусь.

Про це повідомив народний депутат фракції "Європейська солідарність", голова міжфракційного депутатського об'єднання "За демократичну Білорусь" Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передає "УНН".

"Зареєстрував в Раді постанову про невизнання президентських виборів в Республіці Білорусь", - написав Гончаренко.

Депутат опублікував фотографію, яка свідчить про процес реєстрації постанови в ВР. На сайті парламенту документ поки не опублікований.

Нет описания.

Як відомо, масові протести в Білорусі почалися увечері в неділю, 9 серпня, після оголошення результатів національного екзит-полу, згідно якому переміг чинний президент країни Олександр Лукашенко. Так, увечері 9 серпня в столиці країни, Мінську, почалися зіткнення протестувальників з ОМОНом (АМАПом).  

Поряд із цим головна опонентка Лукашенка Світлана Тихановська покинула Білорусь та закликала припинити мітинги.

2ogoloshenya