Державний поштовий монополіст - компанія Укрпошта - зробила крок до запуску мобільного додатку.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті компанії.

"Тепер головна пошта країни та її найкорисніші сервіси будуть завжди поруч - в твоєму смартфоні", - йдеться в повідомленні Укрпошти на сторінці Facebook.

Мобільний застосунок вже розроблено, він буде доступний як для Android, так і для iOS. Наразі він проходить бета-тестування.

"Всім, хто буде брати участь в тестуванні, вишлемо бета-версію програми на Android протягом найближчого тижня", - зазначили в Укрпошті.

Отримати бета-версію можна, перейшовши за посиланням http://bit.ly/2EojCpJ.

У мобільному застосунку можна буде скористатися наступними функціями: - відстеження відправлень; - оформлення відправлень; - розрахунок вартості відправлень; - виклик кур'єра; - власна поштова марка; - пошук відділень; - пошук індексів; - переклад між картами; - переклад з карти в відділення; - переклад "З мапи додому".

Нагадаємо, в 2017 році Укрпошта запустила чат-бот в мобільному мессенджері Telegram для пошуку і відстеження посилки за номером відправлення.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта зібралася збільшити кількість відділень з комп'ютерами в 3,5 рази. Глава компанії Ігор Смілянський відзначав, що в українських селах часто відсутня нормальна зв'язок, що перешкоджає розвитку онлайн-продажів в регіонах. Крім того, у відділеннях Укрпошти з'являться термінали для банківських карт

Джерело

2ogoloshenya