Результат пошуку зображень за запитом "аваков стакан"

Сьогодні розглядається кілька варіантів розвитку сценарію на сході України, і підрозділи Міністерства внутрішніх справ готуються до операцій з деокупації непідконтрольних територій на Донбасі.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков під час зустрічі з делегацією Американської ради із зовнішньої політики (AFPC), повідомляє МБ.

"Сьогодні ми розглядаємо кілька варіантів розвитку сценарію на сході. Ми розуміємо, що звільнення території Донбасу та відновлення контролю над східним кордоном буде поліцейською операцією з залученням миротворчих сил, а не військовою. Сили МВС - поліція та гвардія - готуються до цього варіанту", - наголосив міністр.

Представники американської сторони відзначили динаміку процесу реформування сектору цивільної безпеки України. Проте залишається необхідність подальших послідовних змін на шляху боротьби з корупцією.

Аваков також висловив подяку уряду США за чітку позицію у протидії російській агресії.

"Ми розуміємо, що деякі європейські компанії співпрацюють з РФ попри офіційну позицію Брюсселя. Америка ж має дуже чітку позицію відносно російсько-українського конфлікту та підтримує Україну", - підсумував він.

2ogoloshenya