Мітингувальники перекрили ще одну дорогу на Хотинщині: є постраждалі

Вчора, 7 липня, жителі Хотинщини перекрили рух на ще одній дорозі біля Трьох Святих неподалік Данківців. Місцеві мешканці безперервно ходили пішохідним переходом біля автобусної зупинки, висловлюючи таким чином протест проти утворення Дністровського району з центром у селищі Кельменці.

Під час акції між її учасниками та водіями виникла суперечка. Для деескалації конфлікту поліцейські здійснили розмежування обох сторін інциденту, повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події співробітники Хотинського відділення поліції проводили роз’яснювальну роботу з водіями та учасниками акції. Правоохоронці наголошували на неприпустимості будь-яких правопорушень і вирішенні питань виключно у правовому полі.

Як повідомляється, одному з протестувальників під час акції травмували ногу. Хлопцю на пішохідному переході переїхала ногу автівка.

Однак у поліції це не підтерджують.

"На скільки відомо, наїзду не було, але лікарі оглянули хлопця і відпустили", - прокоментували у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

За інформацією: "Хотинські вісті".

2ogoloshenya