Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Постраждалі від вибуху в київській багатоповерхівці не можуть потрапити до нових квартир.

Постраждалі від вибуху на Позняках у Києві не можуть потрапити до квартир, які минулого тижня розпорядився видати їм президент Володимир Зеленський. Про це заявила мешканка однієї з пошкоджених квартир, передає 5 канал.

За словами потерпілої, документів на квартиру вони не мають - їм вручили тільки сертифікати. На них є тільки фото підпису директора забудовника, а ще є технічний будівельний номер, який, за її словами, не відповідає номеру будинку. Сім'я однієї з мешканок не знала навіть, на якому поверсі квартира. У відділі продажів їм сказали, що у них двокімнатна квартира, а в сертифікаті сказано про трикімнатну.

Квартири видали в ЖК "Кришталеві джерела" на вулиці Метрологічна, 42. Всього є чотири черги комплексу, четверту ще добудовують. Відзначається, що зовні будинки обнесені парканом.

"Фактично люди отримали ключі, але скористатися ними не можуть. Їх не пускають навіть подивитися квартиру, там все ще триває будівництво. А в квартирах голі бетонні стіни", - йдеться в матеріалі.

Джерело.

2ogoloshenya