Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Станом на 26 червня відомо про трьох загиблих від руйнівних паводків у західних областях України. Також досі ведуться пошуки щонайменше трьох людей.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в програмі "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

За словами Авакова, зниклих безвісти у Верховинському районі щодня шукають військовослужбовці Національної гвардії.

"... три людини загинуло. Ми думаємо, що ще двоє-троє у нас знаходяться зниклими безвісти. Ми зараз у Верховинському районі їх кожен день шукає Нацгвардія. Сьогодні були великі пошукові операції", - сказав Аваков.

Крім того, міністр порівняв кількість жертв цьогорічного паводку зі стихійним лихом 2008 року.

"У 2008 році це були 38 людей. Чому ми маємо меншу кількість загиблих людей: вчасно повідомили, що не треба вибиратися, бо коли треба було, ми забирали вертольотами", - пояснив він.

Нагадаємо, через негоду у західних областях України ще з понеділка 22 червня почалися паводки. Так, ще 22 червня поблизу села Банилів Вижненського району на річці Черемош стався порив дамби №5 на відрізку понад 10 метрів.

Джерело.

2ogoloshenya