Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У кожній родині трапляються складні періоди, які долати потрібно разом, об’єднавши зусилля. І чоловіки часто потребують підтримки не менше, ніж жінки. Просто соромляться це показати. Якщо ж ваш супутник життя втратив упевненість в собі, ось 9 корисних порад як повернути йому бойовий дух і надихнути чоловіка на нові звершення. Мудрій і чуйній жінці зробити це буде зовсім не важко.

1. Не піддавайтеся роздратуванню з будь-якого приводу.

Надмірне напруження між вами виллється лише в сварки і скандали. Тому намагайтеся придушувати в собі почуття невдоволення і вчіться забувати про докори хоча б на деякий час.

2. Не давайте чоловікові приводу засумніватися у власних силах.

Поменше критикуйте його і покажіть, що ви завжди будете на його стороні (що б не трапилося). До того ж, коханий повинен бачити, що ви завжди готові до діалогу і допоможете знайти вихід із ситуації. Це допоможе йому відновити втрачену впевненість в собі.

3. Ваш супутник життя далекий від ідеалу?

Можливо, він просто не розуміє, чого конкретно ви від нього чекаєте. Якщо ви з перших днів звалили на себе всі домашні обов’язки, то не звинувачуйте його в тому, що відро для сміття повне і брудні шкарпетки валяються, де попало. Розподіляйте роботу по дому і чітко формулюйте свої прохання та побажання. Уникайте натяків, недомовок і гри «в мовчанку».

4. Заохочуйте починання свого коханого.

Не сваріть за не дуже вдалі покупки. А подарунки, навпаки, приймайте з щирою радістю – так ви зможете надихнути свого чоловіка. Якщо коханого постійно «пиляти», він втратить ініціативу і стане інертним. І тоді не чекайте від нього подвигів.

5. Хваліть свого чоловіка (особливо в присутності друзів і знайомих).

Давайте зрозуміти, що вам подобається його розум (рішучість, наполегливість, зовнішність) і що ви схвалюєте його вчинки. До речі, чоловіки ласі на похвалу, в цьому відношенні вони як діти.

6. Не заганяйте чоловіка в жорсткі рамки.

Поважайте його інтереси і захоплення. Риболовля, більярд і пиво – це не злочини. А особистий простір необхідно кожному (і вам в тому числі). У разі відсутності коханого не телефонуйте йому кожні десять хвилин. Це принижує. І не тільки чоловіка.

7. Не втрачайте жіночності.

Недбалий домашній вигляд не тільки веде до охолодження почуттів, але і занижує самооцінку вашого чоловіка. Кому охота мати дружину-нечупару! Саме тому стежте за своїм зовнішнім виглядом, купуйте хорошу білизну і парфумерію (або натякніть коханому, що хочете це). Будьте чарівною і привабливою. До всього іншого, можливо, ви зможете надихнути свого чоловіка і відкриєте нову сторінку в ваших сексуальних стосунках. Адже рутина і звичка – саме вбивче в інтимі. Більш того, не дозволяйте своєму чоловікові втратити впевненість в ліжку. Для нього це життєво важливо.

8. Ніколи не критикуйте чоловіка в присутності дітей.

Це в корені невірний хід. Якщо є претензії до чоловіка, з’ясовуйте стосунки наодинці з ним. Свекрусі теж не варто кожен раз скаржитися: невідомо, якою буде її реакція. Адже багато матерів стають на сторону свого сина, незалежно від того, правий він чи ні.

9. Кажуть, що «чоловік і дружина – два чоботи пара».

Це означає, що разом ви – сила, і важкі часи не здатні зруйнувати ваш союз. Але спочатку визначитеся: чи хочете ви бути з цією людиною. Якщо у ваше ставлення до нього небезпідставно закралось презирство, то врятувати становище буде важко.

Вважається, що чоловіки правлять цим світом. Але в руках жінки всі можливості направляти життя в тому чи іншому напрямку. Тому розпорядитеся правильно своїм майбутнім і долею свого шлюбу. А ваш чоловік завжди буде героєм, якщо ви цього героя зумієте розгледіти.

Джерело.

2ogoloshenya