Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "сбу"

Зловмисники намагались відбити у правоохоронців затриманого, якого ті транспортували до судової зали для обрання запобіжного заходу.

Про це повідомив постійний представник президента України в Криму Борис Бабин.

Він різко відізвався про цей інцидент. Бабин вважає, що причиною подібних інцидентів є відсутність належного рівня координації правоохоронних органів. Саме цей факт за його словами призводить до "подібного підняття голови російської п'ятої колони у районах наближених до Криму". Також Бабин різко засудив керівництво правоохоронних органів.

"Піаритися з Києву в соцмережах щодо активних дій ДПС та СБУ на "нулі" - це круто. А забезпечити шляхом координаційних повноважень належну поліцейську та іншу діяльність та супроводження затриманих у м. Херсон - це ж не так круто... Особливі "вітання" херсонській поліції та нацгвардійцям", - написав він.

Крім того, в.о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк повідомила, що на чолі нападників стояв сепаратист Кирило Стремоусов. Зловмисники намагалися звільнити капітана судна "Норд", яке заарештували в Азовському морі.

У свою чергу адвокат затриманого заявив, що люди які супроводжували його підзахисного до суду без наручників не захотіли представлятися. Один із них грубо поводився з жінкою капітана. Після цього почалася бійка в результаті якою у адвоката забрали телефон, а дружину капітана поклали на підлогу.

Джерело        

2ogoloshenya