Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

МОЗ ініціюватиме посилення контролю карантинних заходів через низку антирекордів із захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 в Україні. Багато порушень фіксують саме у транспорті та деяких супермаркетах.

Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

"Звичайно ми будемо реагувати. І окрім тих реакцій, що вже були, сьогодні ми будемо ініціювати з боку міністерства максимально жорсткий контроль щодо дотримання тими чи іншими закладами умов карантину", - сказав Степанов.

За його словами, мова йде про транспорт, в якому люди не одягають маски, а також про деякі супермаркети, в яких не дотримуються соціальної дистанції.

"Ми вважаємо, що повинні жорсткі обмеження вводитись у певних регіонах в умовах адаптивного карантину. Коли я кажу про жорсткі обмеження, я насамперед говорю про обмеження роботи тих чи інших закладів. У тому числі, наприклад, нічних клубів", - заявив очільник МОЗ.

Він додав, що буде ініційоване скликання регіональних комісій ТЕБ та НС для введення відповідних обмежень.

Джерело.

2ogoloshenya