Про одні з найдешевших закордонних курортах, таких як Єгипет та Туреччина українцям доведеться забути.

Через раптовий наплив туди росіян туроператори різко "підкрутять" ціни.

Експерти туристичного ринку прогнозують, що путівки до Туреччини та Єгипту в порівнянні з минулим роком подорожчають на 10-20%.

В цьому році в сонячній Туреччині чекають близько 5 мільйонів російських туристів, а вже навесні для громадян Російської Федерації  повинні частково відновити раніше заборонені польоти до Єгипту. Однак літати на єгипетські курорти росіяни зможуть тільки ближче до осені. Отже, і вартість відпочинку за ним поки не сильно змінилась.

"Ми поки не бачимо стрибка цін на Єгипет. А ось Туреччина дещо подорожчала, але це пов'язано з тим, що багато готелів в цьому році пройшли реновацію. Попит на турецький напрямок серед українців зростає", - кажуть експерти.

Відпочинок в Туреччині і Єгипті з кожним роком тільки дорожчає. Зараз Туреччина поступово відновлюється в очах російського споживача, потроху зростає і туристичний потік. А ось курортники вже менш охоче дають знижки.

Нагадаємо, туристка з Росії відзначилась на популярному курорті в Дубаї. На 24-річну жінку так подіяв лікер, що її подвиги запам'ятають надовго. Коли її намагалися втихомирити стражі порядку, вона напала на поліцейську та вкусила її за щоку. А в поліцейському авто головою вибила скло коли хотіла вибратись звідти.

Російські туристи у Хорватії знайшли чим здивувати місцеве населення. Їх прославила на весь світ хамовитість та вседозволеність. Про культуру тут взагалі не йдеться.

Відео містить ненормативну лексику. 18+

Джерело                     

2ogoloshenya