Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Свідками катування затриманих і зґвалтування 26-річної жінки поліцейськими у Кагарлику стали багато співробітників відділку, які у той день були в приміщенні та чули звуки знущань.

Про це уперше публічно заявила постраждала в ефірі одного з українських телеканалів.

"Завели мене на другий поверх, і там вже почали: "Давай, розповідай про магазин (жінку викликали як свідка у справі про крадіжку товарів в одному з сільських магазинів). Кажу: "Я навіть не знала, що його пограбували, чи що". "Та що ти мені розповідаєш?! Ти що, брешеш?". Там поліцейському каже: "Давай, протигаз неси". Двері відчинені були. І там їх багато сиділо, по кабінетах: там той, там той – і всі ж чули, і ніхто не виходив", – поділилася постраждала.

Потім копи надягали протигаз і затискали його знизу. Після побоїв потерпілу прикували наручниками до батареї у коридорі, а самі пішли вживати спиртне. Невдовзі обидва поліцейські перемістили дівчину до кабінету, де один з них її і зґвалтував, тоді як інший сів за комп'ютер.

Джерело.

2ogoloshenya