Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В результаті стрілянини у Броварах було поранено трьох осіб, поліція затримала 10 учасників розбірок, у яких під час обшуку вилучили значну кількість зброї. Кожного затриманого перевірятимуть на причетність до скоєння інших злочинів.

Про це на сторінці у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Сьогодні вранці у місті Бровари сталася кримінальна розбірка між угрупуваннями, що кришують перевезення маршрутними таксі. Кримінальні розбірки стали результатом непрозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників, що відповідають за цей напрямок у Київській області. В результаті стрілянини троє учасників кримінальних розбірок отримали поранення з травматичної зброї", - написав Геращенко.

Також він повідомив, що поліцією на даний момент вже затримано 10 осіб, які взяли участь у хуліганських насильницьких діях.

"У затриманих вилучено значну кількість одиниць мисливської та травматичної вогнепальної зброї. Тривають оперативні заходи по встановленню та затриманню всіх причетних осіб. Кожен, кого заарештовано, буде перевірятися на причетність до скоєння інших злочинів", - заявив Геращенко.

Джерело.

2ogoloshenya