Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Віднімало руки і ноги: киянка ледь не померла після перекусу з супермаркету

Киянка Ольга Мальцева потрапила до лікарні після перекусу в одному із супермаркетів. На лікування вже витратила в 50 разів більше, ніж на страву.

Проте довести, що вона постраждала, навіть за наявності чеків не може.

42 грн коштував обід зі столичного супермаркету – смажена печінка і варена картопля. Як наслідок - висока температура, нудота і слабкість.

"Було настільки погано, що я думала, що вночі помру. У мене віднімалися руки, ноги, я не могла встати. У мене не те що не було сил, по мені тік піт, підвищилися температура", – розповідає Ольга.

Жінка відразу ж викликала "швидку" й опинилася на лікарняному ліжку. Підраховує – на медикаменти витратила вже понад дві тисячі гривень.

Дзвонила і на "гарячу лінію" магазину. Там порадили звернутися до адміністратора і навіть обіцяли повернути кошти за чеком. Проте зараз відшкодовувати щось не квапляться.

"Звернення із СЕС до нас не було. Чому вона вирішила, що отруїлася у нашому супермаркеті?", – каже Людмила Кошова, адміністраторка супермаркету.

Директор супермаркету дивується, мовляв, у них таке взагалі вперше.

"Я можу тільки порекомендувати офіційно звернутися до нашого офісу із заявами, із записами та іншими документами, які існують", – говорить Наталія Сліпченко, директорка супермаркету.

Довести, що жінка отруїлася саме їжею з кулінарії супермаркету, найскладніше.

"Вона повинна була звернутися ще до центру лабораторних досліджень щодо того, що у неї було виявлене отруєння, але це мало бути майже того ж дня, коли вона зрозуміла, що отруїлася", – пояснює Таїсія Білоцька, юрист.

Тоді б супермаркет перевіряла Держпродпотребслужба. Проте Ольга сподівається вирішити конфлікт мирним шляхом. І найближчим часом надасть усі документи до головного офісу торговельної мережі.

У перший день після отруєння краще нічого не їсти. Так організм швидше очиститься від токсинів. Треба пити воду, трав'яний чай і компот із сухофруктів. Головне — утриматися від кисломолочних напоїв, газованої води, міцної кави, чаю та кислих соків.

Джерело

2ogoloshenya