Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

21 травня на чернівецькому летовищі на урядовому брифінгу щодо презентації санітарного гелікоптера виступив експрем'єр Арсеній Яценюк. Партія "Слуга народу" просить прем’єр-міністра Дениса Шмигаля пояснити, на якій підставі Яценюк брав участь у брифінгу разом з Аваковим і Степановим.

Як повідомляє партія "Слуга народу" у Facebook, депутати просять пояснити, на якій підставі Арсеній Яценюк "користувався службовим авіатранспортом МВС чи будь-якого іншого міністерства або ж відомства України" і чи обіймає він "будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві чи відомстві, що дає йому право виступати на офіційному пресбрифінгу членів уряду".

"Яка посадова особа дозволила допустити Арсенія Яценюка до користування службовим авіатранспортом? Чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для приватної особи Арсенія Яценюка?" – йдеться у депутатському зверненні.

Як відомо, 21 травня під час презентації санітарного гелікоптера на брифінгу разом з главами МОЗ і МВС Максимом Степановим і Арсеном Аваковим виступив колишній голова уряду Арсеній Яценюк.

Аваков представив лідера "Народного фронту", свого однопартійця Яценюка як "приватну особу і засновника фонду, який допомагає чернівецьким лікарням".

Джерело.

2ogoloshenya