Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Побили і пограбували продюсера українського телеканалу

У ніч на 4 квітня в Києві група молодих людей скоїла 2 злочини.

Вони побили і пограбували продюсера телеканалу "Україна", згодом при спробі вкрасти товар із супермаркету "Велика Кишеня" напали з ножем на охоронця.

Нападників затримали. Стало відомо, що грабіжники підходять під орієнтування про напад і пограбування чоловіка неподалік на зупинці громадського транспорту. Їх відвезли на впізнання.

Що сталося на зупинці

Постраждалий чоловік розповів, що працює продюсером на телеканалі "Україна" і близько 00:30 йшов додому з магазину. У цей момент на зупинці на нього напала група невідомих людей і без розмов почала бити. Відібрали мобільний телефон і гроші, після чого зникли в невідомому напрямку. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, яка знаходиться неподалік. Там викликали швидку і патрульну поліцію. Він отримав численні травми: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана верхньої губи і травма грудної клітини.

Попередньо, потерпілий впізнав нападників.

Що сталося у супермаркеті "Велика кишеня"

Близько 01:00 в супермаркет забігла група молодих людей і намагалася винести алкогольні напої, не розрахувавшись за них. Це побачили охоронці магазину і зупинили грабіжників. Один з "потенційних покупців" дістав з кишені ніж і спробував ударити ним охоронця. Зброю вдалося вибити з рук, почалася бійка. Об одну з розбитих пляшок нападник порізав обличчя. Йому знадобилася допомога медиків.

Всі учасники інцидентів дають свідчення, підозрюваних затримали.

Джерело

2ogoloshenya