Результат пошуку зображень за запитом "верховна рада"

На пленарному засідання 3 квітня Верховна Рада планує розглянути законопроекти про скасування е-декларування для антикорупційних громадських активістів.

У залі зареєструвалися 367 народних депутатів.

На ранок оголосили засідання антикорупційного комітету, який мав проаналізувати відповідні документи. Він не зібрався - не вистачило кворуму.

Розпочнуть робочий день парламентарі з розгляду проекту закону про пенсію для звільнених з військової служби. Також повторно розглянуть проекти законів "Про службу в органах місцевого самоврядування" з пропозиціями президента, щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл, селищ до територіальних громад міст обласного значення.

Серед іншого візьмуться за законопроект "Про концесії". Далі - блок питань екологічної політики. Зокрема, спробують затвердити голову та склад Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

Наприкінці пленарного дня депутати зможуть призначити позачергові місцеві вибори.

До 1 квітня всі чиновники мають подати свої електронні декларації за 2017 рік. Разом із ними вперше декларуються й антикорупційні активісти. Такі вимоги для громадських організацій депутати запровадили минулого року. Зміни до законодавства підписав президент Петро Порошенко.

Європейський комісар з питань європейської політики сусідства Йоганнес Ган зробив жорстку заяву через нескасоване декларування для антикорупціонерів. Після критики ЄС президент змінив думку і просив парламент скасувати зміни.

Джерело

2ogoloshenya