Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Батальйон "Аскер" визволятиме Крим від окупанта

За першої можливості кримськотатарський батальйон "Аскер" звільнятиме окупований Крим силовим шляхом.

Зараз батальйон - це цивільне неозброєне формування, але він має увійти до складу 57-ї бригади ЗСУ, розповів засновник батальйону, заступник голови Меджлісу Ленур Іслямов.

"У нас є документ, на підставі якого нам повинні дати окремий батальйон всередині, по-моєму, 57-ї бригади морської піхоти", - зазначив він.

Іслямов зазначив, що в складі бригади батальйон готується до силового звільнення Криму.

"Всі хочуть миру, але коли приходити ворог, ми повинні бути готові до звільнення. Він зі зброєю в руках до нас прийшов, і ми зі зброєю в руках будемо від нього позбавлятися. Він повинен бачити нашу готовність боротися за Крим. Коли він лягає спати, він повинен думати про те, чи є поруч з ним наш диверсант, чи є поруч з ним небезпека... У нас повинні бути кулаки. Немає держави без армії, не буває. У нас повинна бути своя армія, кримська. В кримськотатарської автономії в складі України повинна бути, в тому числі, і армія", - підкреслив Іслямов.

На окупаційну владу Росії в питанні повернення Криму має більше тиснути українське суспільство, а не сподіватися тільки на керівництво країни та громадські організації. Таку думку висловив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

Джерело

2ogoloshenya