Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Пропонуємо вашій увазі підбірку гарних сімейних мультфільмів, які пронизані гумором і гарним настроєм.

Нікчемний Я

Гидкий зовні, але добрий всередині Грю має намір закріпити за собою статус головного лиходія у світі, для чого він вирішує викрасти Місяць. Несподівано для себе він розуміє, що прив'язався до трьох дівчаток, яких удочерив і тепер його життя піде по-іншому.

Холодне серце

Троє героїв – принцеса Анна, Крістофф і його вірний олень Свен відправляються в гори, щоб знайти сестру Анни, Ельзу, яка занурила все королівство у вічну мерзлоту.

Жив-був пес

Історія про те, як Вовк виручив Пса, а той його віддячив. Фрази з мультфільму давно розібрали на цитати.

Кунг-фу Панда

Товстий панда По мріє стати великим воїном кунг-фу. Але кожен день він допомагає своєму батькові продавати локшину. Але одного разу він потрапляє в команду найбільших воїнів кунг-фу.

Мадагаскар

Кращі друзі – лев Алекс, зебра Марті, бегемотиха Глорія і жираф Мелман живуть у зоопарку Нью-Йорка. Але одного разу, вони потрапляють на острів Мадагаскар, де і починаються їх пригоди.

Місто героїв

Головний герой мультфільму займається розробкою унікальних роботів. Він переживає втрату – загинув старший брат, поки одного разу він не знаходить робота, якого створив брат.

Студія "Союзмультфільм" планує випустити 8-10 нових серій мультфільму "Простоквашино" до кінця 2018 року. Всього в період з 2018 і 2020 роки буде випущено 30 серій. Першу серію глядачі побачать в інтернеті вже у квітні.

"Ми зробимо 30 серій, зараз в роботі знаходиться одночасно п'ять... Далі ми плануємо, що будемо робити 1 серію раз в 4-5 тижнів. Відповідно, до кінця року плануємо набрати пул з 8-10 серій, які можна буде подивитися на телеканалах", — сказала представник "Союзмультфільму".

У нових серіях мультфільму пса Шарика озвучує музикант Гарік Сукачов, актор Іван Охлобистін подарував свій голос листоноші Печкіну, а актриса Юлія Меньшова — мамі Дядька Федора. Самого Дядька Федора озвучує юний актор Олексій Онежен, а кота Матроскіна — актор театру і кіно Михайло Єфремов.

Джерело

2ogoloshenya