Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Італія звернулася до України з проханням допомогти з бригадами медиків – влада "розглядає можливість задовольнити таке прохання".

Про це йшлося на щоденній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу, повідомляє пресслужба Президента.

Так, повідомляється, що на наразі Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Італія звернулася до України з проханням допомогти з бригадами медиків. Низка країн уже надала італійській стороні таку підтримку.

"Було б добре надати Італії бригаду з кількох наших фахівців, скажімо анестезіологів, до того, як у нас настане пік хвороби. Тоді вони повернуться з неоціненним досвідом боротьби з пандемією. Однак ми повинні забезпечити їхню повну безпеку та найкращі умови роботи в Італії", – наголосив Зеленський.

Голова МВС також запропонував допомогти Італії, надавши спирт для медичних потреб.

Нині 20 тис. правоохоронців несуть службу з контролю за дотриманням карантинних заходів в Україні.

Під час наради також обговорили можливість розгортання мобільних госпіталів. Чотири такі заклади вже працюють у зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Джерело.

2ogoloshenya