Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос продовжив серію "зливів" про Дениса Єрмака, який через свого брата керівника Офісу Президента Андрія Єрмака "торгує" державними посадами. Цього разу мовиться про лобіювання екснардепа Володимира Купчака на пост керівника держпідприємства "Енергоатом".

У своєму фейсбуці Лерос опублікував звернення Дениса Єрмака до ексміністра енергетики Олексія Оржеля, а також відео, де про лобіювання Купчака "ділки" домовляються за 5 мільйонів.

У своєму зверненні брат голови ОПУ представляється просто учасником війни і пише про корупційні схеми в "Енергоатомі". Для їх усунення він пропонує призначити Володимира Купчака.

Здавалося б, благе діло, якби не одне "але". Разом зі зверненням депутат опублікував відео, на якому імовірно Денис Єрмак обговорює, що за лобіювання з Купчака можна буде стягнути "десь 5-10". Зважаючи на попередні суми у цьому скандалі, імовірно, мовиться про мільйони гривень.

До речі, є інформація, що Купчака збирається зараз призначити віцепрезидентом "Енергоатому". Усе тому, що у нього недостатньо профільного стажу. Намагалися знизити градус,
– заявив Лерос.

Цікаво, що 29 березня Кабінет Міністрів України призначив тимчасово виконуючим обов'язки керівника держпідприємства Петра Котіна.

Розмова про лобіювання Купчака і багато іншого: дивіться відео

Звернення Дениса Єрмака до ексміністра Оржеля щодо Купчака: дивіться фото

Джерело.

2ogoloshenya