Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Україна, за оптимістичним прогнозом, почне повертатися до нормального ритму життя не раніше 15 травня.

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook у ніч на середу.

"Усі питають - коли закінчиться карантин і обмеження... Ніхто в нашій країні не знає, коли завершиться епідемія і скасується карантин - а хто говорить, що знає - бреше. Усе буде залежати від розвитку ситуації і нашої успішності в боротьбі з вірусом", - вказав міністр.

Він зауважив, що наразі карантин відмінено тільки в Китаї. "Країни навколо нас кожен день посилюють заходи обмежень... Подивимося, як будуть розвиватися події в Європі, яку хвиля вірусу накрила раніше нас... Але, якщо чесно... треба бути реалістами..." - додав Аваков.

"Моя точка зору: країна почне повертатися до нормального життя - лише до 15 травня. І це - припущення оптиміста", - вказав голова МВС.

З іншого боку, з його слів, - "зараз дуже відповідальний момент атаки епідемії". "Якщо не будемо масово обніматися і шашличити в парках, нагороджуючи один одного вірусом - можемо збити пік вірусу, не доходячи до рівня трагічних втрат", - додав Аваков.

Джерело.

2ogoloshenya