Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Усі картки "Ощадбанку", термін дії яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Ощадбанк" піклується про безпеку і здоров’я клієнтів, тому потурбувався про те, щоб вони якомога менше відвідували його відділення на час карантину. Всі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком", - йдеться в повідомленні.

Отже, клієнти можуть спокійно залишатись удома та не поспішати до відділень за новими картками. Не виходячи з дому, можна здійснювати покупки в онлайн-магазинах та банківські операції дистанційно в "Ощад 24/7".

А ще в "Ощад 24/7" можна оплачувати комунальні послуги без комісії, обмінювати валюту онлайн або відкривати депозити. Важливо: для здійснення платежів в Інтернеті необхідно вводити термін дії картки, що зазначений на ній. Детальніше банк поінформує клієнтів в SMS-повідомленнях.

Для мінімізації контактів з готівкою "Ощадбанк" рекомендує оплачувати покупки в торговельній мережі картками та електронними гаманцями.

Джерело.

2ogoloshenya