Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Держава виплатить українцям, які залишилися без роботи або не зможуть працювати через карантин, фінансову допомогу в установленому законодавством розмірі з так званого стабілізаційного фонду, який сформують найближчим часом.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV і додав, що кошти платитимуть для того, щоб люди змогли перебувати вдома в період карантину.

"Доплати, про які я говорив, соціальні виплати, вони можуть здійснюватися фондом страхування на випадок безробіття, вже зараз ми точно забезпечимо виплату всім, хто офіційно перебував у відпустці або був звільнений з роботи", — сказав Шмигаль.

Загальну програму підтримки людей буде впроваджено у квітні-травні. Ведеться робота для того, щоб надати одноразову фінансову підтримку пенсіонерам на час карантину.

Прем'єр-міністр додав, що найближчим часом в Україні з'явиться стратегічна економічна рада розвитку країни, разом з якою будуть ухвалювати кроки для якомога м'якшого проходження економічної кризи і подальшого розвитку економіки після неї.

Джерело.

2ogoloshenya