Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) цьогоріч відбудеться, незважаючи на ситуацію з коронавірусом, повідомив заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний.

"Колеги, друзі, цьогорічне ЗНО обов'язково відбудеться, його ніхто не скасовує", - написав він у Facebook.

За словами заступника міністра, Міністерство освіти і науки та Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) відпрацьовують кілька сценаріїв проведення ЗНО, єдиного вступного іспиту (ЄВІ), єдиного фахового вступного випробування. (ЄФВВ) за різних варіантів розгортання подій.

Стадний пообіцяв, що цього тижня повідомлять деталі проведення вступної кампанії та ЗНО, яке, за його визначенням, є "логістично однією з найбільш масштабних операцій в країні".

Він закликав випускників готуватися до ЗНО.

На сайті УЦОЯО вказано, що останній день відправлення реєстраційних документів для участі в ЗНО - 24 березня. Дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Документи, надіслані після 24 березня, опрацьовуватися не будуть.

Станом на 24 березня для участі в ЗНО і державній підсумковій атестації (ДПА) зареєстровано 362 723 особи, які обрали 1 179 842 тестування. Регіональні центри якості освіти опрацювали 98,45% отриманих комплектів реєстраційних документів.

Джерело.

2ogoloshenya