Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Нирки, крім основної функції виведення рідини, допомагають регулювати кров’яний тиск, збільшувати вироблення еритроцитів і синтезувати вітамін D. Тому порушення в роботі цього органу може привести до серйозних супутніх захворювань. Ці 6 трав допомагають зберегти здоров’я нирок.

Чиянка Педра (трава “ломикамінь”)

Chanca Piedra – південноамериканська рослина, клінічні випробування якої підтверджують ефективність щодо очищення нирок. Вважається, що “ломикамінь” допомагає при каменях в нирках.

Трава Золотарник

Використовується для тонусу сечовивідних шляхів і детоксикації нирок. Клінічні випробування на тваринах показують, що трава зменшує запалення, бореться з інфекціями і є сечогінним засобом.

Корінь гортензії

Корінь гортензії є розчинником, згладжує нерівні краї каменів, допомагає організму правильно використовувати кальцій. Тривають дослідження ефективності кореня гортензії щодо аутоімунних захворювань – діабету і артриту. Трава доступна у вигляді настоянок або висушених коренів в капсулах.

Хвощ польовий

Хвощ зменшує набряк і камені, допомагає при нетриманні, інфекціях сечовивідних шляхів. Приймають у вигляді чаю або капсул.

Корінь селери

Це відмінний натуральний діуретик – очищає нирки, а корінь селери вважається стимулюючим, містить калій і натрій. Корінь селери їстівний і неймовірно поживний або його приймають у вигляді екстракту або капсули. Він корисний для суглобів, є засобом профілактики раком товстої кишки.

Трава мучниця

В’яжучий засіб, він заспокоює і тонізує сечовивідні шляхи, має докази очищення нирок. Раніше траву використовували в якості народних ліків від інфекцій.

Джерело.

 

2ogoloshenya