Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Зрозумійте одну просту річ, якщо ви чоловікові сподобалися, то він вам це обов’язково буде демонструвати усіма можливими способами.

І повірте, навіть дуже скромний від природи чоловік все ж таки зважиться з вами заговорити та познайомитися, якщо ви дійсно запали йому в душу. А от все інше – це тільки ваші виправдання його поведінки, коли ви просто йому не подобаєтеся.

На жаль, чоловіки не завжди говорять нам правду і те, що вони насправді думають. Але якщо ви все ж хочете дізнатися цю правду, це не так вже й складно. Але приготуйтеся, що ця правда не завжди може бути приємною для вас. Але що поробиш? Думаю, все ж краще вже гірка правда, ніж життя у постійному обмані та з локшиною на вухах.

Протверезна правда про чоловіків:

  • «Ніякої ясності» означає «ніякого спільного майбутнього»
  • Якщо ви дійсно йому подобаєтеся – він дасть вам про це знати. Все інше – просто ваші виправдання його поведінки
  • Якщо чоловік говорить вам «Я зараз не хочу серйозних стосунків» це означає «Я не хочу цих стосунків саме з тобою»

1. «Ніякої ясності» означає «ніякого спільного майбутнього»

Це правда про чоловіків! Якщо ви вже якийсь час зустрічаєтеся, але ваш чоловік досі може сказати, хто ж ви одне для одного і відразу змінює тему розмови, як тільки ви хочете поговорити про це – значить, що він просто не бачить вас у своєму майбутньому і для нього ці стосунки – просто можливість добре провести час, і не більше.

Так, ви йому подобаєтеся, але не настільки, щоб пов’язувати з вами своє життя. Зрозумійте це і йдіть далі.

2. Якщо ви дійсно йому подобаєтеся – він дасть вам про це знати. Все інше – просто ваші виправдання його поведінки

Якщо він не дзвонить вам довго і ніяк про себе не дає знати – ні, це не означає, що він дуже зайнятий або з думками просто так довго не може наважитися вас потурбувати. Це значить, що ви йому просто не досить сильно подобаєтеся.

Якщо він вас ображає, грубить і грубіянить – це не характер у нього такий мужній, прямолінійний і жорсткий. Це означає, що він вас просто не поважає, тому що не дуже ви йому і потрібні.

Якщо звинувачує вас у всьому підряд, чіпляється до кожної дрібниці – це не означає, що він просто такий вимогливий і бажає зробити вас ще кращою. Це означає, що він не приймає і не любить вас такою, яка ви є.

Якщо не робить компліментів і квітів від нього не дочекаєшся – це не означає, що він просто слів на вітер не кидає і грошима смітити не любить.

Це означає, що в його розумінні ви не настільки для нього важливі та цінні, щоб він ще якось на вас витрачався, і не важливо – емоційно чи матеріально. Адже навіть дуже скупий і егоїстичний чоловік згадає про квіти та буде говорити вам приємні слова, тому що просто не зможе цього не робити, якщо ви дійсно будете йому подобатися.

Зрозумійте одну просту річ, якщо ви чоловікові сподобалися, то він вам це обов’язково буде демонструвати усіма можливими способами. І повірте, навіть дуже скромний від природи чоловік все ж таки зважиться з вами заговорити та познайомитися, якщо ви дійсно запали йому в душу. А от все інше – це тільки ваші виправдання його поведінки, коли ви просто йому не подобаєтеся.

3. Якщо чоловік говорить вам «Я зараз не хочу серйозних стосунків» це означає «Я не хочу цих стосунків саме з тобою»

Якщо чоловік говорить вам, що він зараз не готовий до серйозних стосунків, тому що «криза в країні», «я ще занадто молодий для цього», «спочатку потрібно встати на ноги» тощо, то це означає, що ви просто не та жінка, заради якої він готовий взяти на себе таку відповідальність. Так, це сумно і боляче усвідомлювати, але це факт.

Адже якби він дійсно зрозумів, що ви та сама жінка, яку він так давно шукав, то він не те, що стосунків з вами хотів би, а ще б і думав, як так зробити, щоб ви самі вже точно нікуди від нього не поділися.

Тому навіть не сумнівайтеся, якщо він говорить, що не хоче ніяких стосунків, то так воно і є. Не треба жити ілюзіями, що він передумає і ви його переконаєте. Краще не витрачайте даремно свій час і побережіть себе.

Джерело.

2ogoloshenya